“İki seçeneğimiz var”: Bengaluru, şehrin trafik sorunlarına yönelik bir çözüm temelinde Spark'ın tartışmasını öneriyor | Dağıtım

Ferhat

New member
Bengaluru Hindistan'ın teknoloji başkenti olabilir, ancak sakinleri hala şehrin trafiğinin en son inovasyonunda bile çözülmediği zorluğuyla mücadele etmek zorunda. Bengaluru, kapsamlı BT kampüsü ve birinci sınıf yeteneği ile bilinir ve aşırı yüklenmiş sokakları ve giderek daha zor gidip gelmesiyle de kötü şöhretlidir.

Viral Reddit Post, Bengaluru Trafik Krizi (PTI) hakkında bir tartışmaya neden oldu

(Ayrıca okuyun: Kanada, Bengaluru'daki yüksek sesle trafiği bu Hint şehriyle karşılaştırır. Video internetten yağlı bırakır.)

Sosyal medya uzun zamandır vatandaşların şehrin trafik kaosu üzerindeki hayal kırıklığını ifade ettikleri bir sondaj kurulu olmuştur. Yakın zamanda yayınlanan Reddit Post, konuşmayı bir adım daha ileri götürdü. Tutamak @Populär-Peace6795 paylaşan bir kullanıcı, oda arkadaşlarını paylaştı, kötüleşen duruma dikkat çeken ve iki cesur çözüm öneren açık bir cazibe merkezi.

“Bence bu trafiği aşmak için iki seçeneğimiz var,” diye başladı pozisyon başladı. “Birincisi, bu otomatik -mafia'ya karşı vuruyor ve protesto ediyoruz. İkincisi, ofislerimizden WFH'den güçlü bir şekilde istiyoruz (sor/savunucu). Birincisi son derece olası görünmüyor, ama cidden – paranızı, zaman, zaman, psikolojik sağlığınızı ve fiziksel sağlığınızı ne kadar feda etmeye hazırsınız?” “Bluru People, iki seçeneğimiz var!”

Gönderiye buradan bir göz atın:

Reddit tepki verir

Yorum alanı sanal bir deneyim, hayal kırıklıkları ve fikirler belediye binası haline geldi. Bir kullanıcı şöyle yazdı: “Ofiste hayal kırıklığına uğradım ve% 50-60 ipucu ile araba rezerve ediyorum. £3-4 km için 100. Bu benim sessiz protesto. “

Başka bir kullanıcı yorum yapmak için ekonomik bir yaklaşım önerdi: “Yemeğimiz için arabalara bağımlı değiliz. Yeterince iptal edilirlerse, gezilerden sonra umutsuzca anlayacaklar.” Ancak, herkes fikri kabul etmedi. “Bu yardımcı olmuyor. Sadece gerçek gezginlerin gezileri kaybetmesini sağlıyor,” diye tartıştı.

(Ayrıca okuyun: “Harappa Bengaluru'dan daha iyi drenaj vardı”: Sokaklar yağmurdan sonra viral Haberlarda yüzme havuzlarına dönüştürüldü)

Birçoğu için günlük tükenme haraç talep ediyor. Bir yorumcu, “Başlangıçta bir şey yapmak için çok yorgun olduğum her gün otobüs durağımdan 1,5 km gittim.” Dedi. Bazıları sert önlemler önerdi: “Sadece grev olarak gitmeyi bırak. Şirketleri hükümeti zorlamaya zorlamak. Bu tek yol,” diye yazdı biri, diğeri ise “kitle ranzası” diye açıkladı.

Başka bir kullanıcı durumu istemeden kötüleştirmeyi itiraf etti: “Sadece bir arabam var. Trafik için güçlendirildiğini biliyorum, ama artık bisiklet veya arabaları idare edemiyorum. En azından şimdi sıkıştığımda bile rahatım.”