Bengaluru – Ernakulam Vande Bharat Ekspresi 31 Temmuz'dan itibaren çalışacak. Tüm ayrıntılar: Rapor | Bengaluru

Ferhat

New member
27 Temmuz 2024 09:25 IST


Yeni Vande Bharat Ekspresi, yaklaşık 500 km uzaklıktaki Thrissur ve Ernakulam bölgesinden Bengaluru'ya sık sık seyahat eden insanlara yardım etmeyi amaçlıyor.


Hindu'nun haberine göre, uzun zamandır planlanan Bengaluru-Ernakulam Vande Bharat Ekspresi'nin 31 Temmuz'da faaliyete geçmesi planlanıyor. İki şehir arasındaki seyahat süresini kısaltacak üç haftada bir özel tren olacak.


Bengaluru – Ernakulam Vande Bharat Ekspresi 31 Temmuz’da başlayacak. Tüm ayrıntılar: rapor

Rapora göre, sekiz vagonlu yarı yüksek hızlı tren Ernakulam Kavşağı'ndan (ERS) saat 12.50'de hareket edecek ve saat 22.00'de Bengaluru Kantonu istasyonuna ulaşacak. Bu hizmet Ernakulam'dan her hafta çarşamba, cuma ve pazar günleri sunulacaktır.

ayrıca oku – Diwali sırasında Vande Bharat Ekspresinin Bengaluru ile Ernakulam arasında çalışması bekleniyor

Bu arada tren sabah 5.30'da Bengaluru Kantonu'ndan kalkıyor ve öğleden sonra 14.20'de Ernakulam'a ulaşıyor. Bu hizmet her hafta perşembe, cumartesi ve pazartesi günleri sunulmaktadır. Tren, Ernakulam ile Bengaluru Kantonu arasında Thrissur, Palakkad, Podannur, Tirupur, Erode ve Salem'de durur. Vande Bharat Ekspresinin lansmanı bir süre ertelendi. Son Diwali festivalinde gerçekleşmesi gerekiyordu ancak çeşitli nedenler buna engel oldu.

Yeni Vande Bharat Ekspresi, başkente yaklaşık 500 kilometre uzaklıktaki Thrissur ve Ernakulam bölgesinden Bengaluru'ya sık sık seyahat eden insanlara yardım etmeyi amaçlıyor. Öğrenciler, iş insanları ve pek çok kamu görevlisi bu hizmetten yararlanacak. Bengaluru'nun Mysuru, Chennai, Haydarabad, Dharwad ve Coimbatore'a Vande Bharata Ekspres trenleri vardır.


Haberler / Şehirler / Bangalor Ulusal Parkı / Bengaluru – Ernakulam Vande Bharat Ekspresi 31 Temmuz’da başlayacak. Tüm ayrıntılar: rapor