Bengaluru CBD bölgeleri şiddetli yağmurdan sonra yoğun şekilde su birikintisine maruz kalıyor. MG Road, Trinity Circle için trafik uyarısına bakın | B

Ferhat

New member
Bengaluru şu anda şehir genelinde günlük yaşamı etkileyen şiddetli yağışlarla karşı karşıya. Normalde su baskınlarına karşı dayanıklı olan Merkezi İş Bölgesi (MİA), şu anda ciddi su birikintileri ve yavaş hareket eden trafikle boğuşuyor.


BBMP afet yönetim ekibi, şehrin doğu kısmındaki MG Yolu'nun çeşitli yolları boyunca yan drenajlarda su birikintisi temizliği gerçekleştirdi. (X/BBMP)

Pazartesi sabahı BBMP afet yönetim ekibi, şiddetli yağışların ardından MG Yolu ve şehrin doğu kesimindeki çeşitli yollardaki yan kanallarda su birikintisi temizliği gerçekleştirdi.

Buradaki gönderiyi kontrol edin:


MG Yolu, Richmond Yolu, Church Caddesi, Cubbon Yolu, Cunningham Yolu ve diğerleri gibi alanlar Merkezi İş Bölgesi kapsamına girer.

Trafik bülteni, su birikintilerinin ASC Merkezi'ne doğru Trinity Circle, Cantonment Demiryolu Köprüsü ve Deepanjali Nagar Metro İstasyonu dahil olmak üzere birçok kritik noktada gecikmelere neden olduğunu vurguluyor. Ayrıca Srinivagilu Ana Yolu üzerindeki 80 Feet Yolunda da su birikmesi nedeniyle yavaş trafik akışı yaşanıyor.

(Ayrıca Okuyun: Bengaluru okulları ve anganwadiler şehirdeki şiddetli yağmur nedeniyle bugün kapalı kalacak)

Bengaluru sakinleri, şehrin güney ve güneydoğu bölgeleri olan Merkezi İş Bölgesi'nde (MİA) sürekli yağışlar yaşıyor; batıda, kuzeybatıda ve CBD'nin bazı kısımlarında yağmur şeritleri yaygın ılımlı yağışlara neden oluyor.

Tahminin 4 ila 5 cm yağış öngörmesiyle Doğu Bengaluru'da olası su baskını endişeleri artarken, CBD'nin durumu daha iyi yönetebilmesi bekleniyor. Sosyal medyadaki tepkiler, yağmurun günlük hayata etkisine ilişkin endişeleri yansıtıyor.

(Ayrıca Okuyun: Bengaluru yağmur güncellemeleri: Silk Board kavşağı nehre dönüşüyor, ORR 'en kötü sel' Videolarını görüyor)

Okullar kapalı kalmaya devam ediyor


ANI'nin bildirdiğine göre Bengaluru bölge koleksiyoncusu Pazartesi günü şehirdeki tüm okullar ve anganwadiler için tatil ilan etti.

Karar, Bengaluru'nun çeşitli bölgelerinde su birikintisine ve trafik aksamasına neden olan devam eden hava koşullarında öğrencilerin ve personelin güvenliğini sağlamak için ihtiyati tedbir olarak alındı.

Diğer tüm dersler, lisansüstü programlar, diplomalar, mühendislik ve ITI'ler tatil ilan edilmedi.

Kararın aciliyeti nedeniyle duyuru sözlü olarak yapıldı ve yakında resmi bir emrin gelmesi muhtemel.

(Ayrıca Okuyun: 21 Ekim 2024'teki En Son Bengaluru Haberleri Canlı Güncellemeleri: Bengaluru Yağmurları: Sabahın erken saatlerinde yaşanan sağanak yağış, sarı alarmın ortasında şiddetli su birikintisine ve trafik sıkışıklığına yol açıyor. İzle)