Beceri Geliştirme Merkezi ileri sebze yetiştiriciliği konusunda eğitim düzenliyor

Ferhat

New member
26 Temmuz 2024 22:50 IST


Punjab Tarım Üniversitesi (PAU), Ludhiana Yayım Eğitimi Müdürlüğü Beceri Geliştirme Merkezi, sebze yetiştiriciliği konusunda beş günlük kapsamlı bir eğitim kursu düzenledi.


Ludhiana Ludhiana, Punjab Tarım Üniversitesi (PAU) Sürekli Eğitim Müdürlüğü Beceri Geliştirme Merkezi, hidroponik, topraksız tarım yöntemleri, çatı çiftçiliği ve sera çiftçiliğini kapsayan sebze yetiştiriciliği üzerine beş günlük kapsamlı bir eğitim kursu düzenledi. 22-26 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen kurs, Pencap'taki çiftçilere yönelikti ve onlara sebze yetiştirme yöntemlerini geliştirmeleri için değerli bilgi ve beceriler kazandırdı.


Punjab Tarım Üniversitesi (PAU), Ludhiana Yayım Eğitimi Müdürlüğü Beceri Geliştirme Merkezi, sebze yetiştiriciliğine ilişkin beş günlük kapsamlı bir eğitim kursu (HT dosyası) gerçekleştirdi.

Derste organik sebzelerin sağlık açısından önemi vurgulandı. Kurs ayrıca kursiyerlerin PAÜ Toprak ve Su Mühendisliği Bölümleri ile Bitki Bilimleri Bölümü deney alanlarını ziyaret ettiği uygulamalı çalışmalara da yer verdi. Bu ziyaretler pratik deneyim ve anlayış sağladı ve böylece kursiyerlerin öğrenme deneyimini geliştirdi.


Haberler / Şehirler / Çhandigarh / Beceri Geliştirme Merkezi ileri sebze yetiştiriciliği konusunda eğitim düzenliyor