4'ü Bambiha, Bişnoi çetesi tarafından tutuldu, Moga'da 6 silah ele geçirildi

Ferhat

New member
21 Ekim 2024 22:57 IST


Polis, Moga'nın Baghapurana nahiyesinde Devinder Bambiha çetesinin bir üyesi olan Jai Singh Wala'dan Arshdeep Singh'i tutukladı ve elindeki iki adet 32 kalibrelik tabanca ile bir adet ülke yapımı 30 kalibrelik tabancaya el koydu.


Moga polisi Pazartesi günü Bambiha ve Bishnoi çeteleriyle bağlantılı dört gangsteri ve iki ayrı davada altı yasadışı silahı tutukladı.


Lawrence Bishnoi çetesinin üç üyesi, Jhandeana'dan Gurpreet Singh, Fatehgarh Korotana'dan Gobind Singh ve Moga'dan Ramjit Singh, üç adet ülke yapımı 32 kalibrelik tabancayla birlikte tutuklandı. (HT dosyası)

İlk vakada polis, Moga'nın Baghapurana nahiyesinde Devinder Bambiha çetesinin bir üyesi olan Jai Singh Wala'dan Arshdeep Singh'i tutukladı ve elindeki iki adet .32 kalibrelik tabanca ile bir adet ülke yapımı .30 kalibrelik tabancaya el koydu.

İkinci vakada, Lawrence Bishnoi çetesinin üç üyesi, Jhandeana'dan Gurpreet Singh, Fatehgarh Korotana'dan Gobind Singh ve Moga'dan Ramjit Singh, üç adet ülke yapımı 32 kalibrelik tabancayla birlikte tutuklandı.

Moga Kıdemli Polis Müfettişi (SSP) Ajay Gandhi, iki ayrı vakada, yabancı merkezli Lucky Patiyal'in Bambiha çetesiyle bağlantıları ve yasadışı silahlarla bağlantılı bir çalışanı ve Manpreet Singh takma adı Mani Bhinder'in Lawrence Bishnoi ile bağlantıları olan üç ortağının tutuklandığını söyledi. Çete, 3 kaçak silahla birlikte tutuklandı.

“Sorgulama sırasında Arshdeep, Patiyal'in silahları bağlantıları aracılığıyla temin ettiğini ve kimliği belirsiz iki silahlı adamı suç işlemek üzere Moga'ya gönderdiğini ortaya çıkardı. Polis Arshdeep'i tutuklamadan önce her iki saldırgan da olay yerinden kaçmıştı. Bunların izini sürmeye çalışıyoruz” dedi.

“İkinci olayda ise ihbar üzerine Bişnoi çetesinden 3 kişi silahlarla birlikte tutuklandı. Onlara ters bağlantı kurma planlarını sorguluyoruz” diye ekledi.