UP'nin Amroha kentinde iki çanta içinde parçalanmış kadın cesedi bulundu

Ferhat

New member
Üst düzey polis, 20-25 yaşları arasındaki hamile olduğundan şüphelenilen genç kadının cesedinin Salı sabahı Amroha bölgesindeki Naugawa Saadat polis karakolunun sınırları altındaki Bijnor yolu üzerinde iki çuval içinde 20 parça halinde bulunduğunu söyledi. memurlar.


UP'nin Amroha kentinde iki çuval içinde parçalanmış kadın cesedi bulundu (Resim görsel)

Yetkililer, polisin, Hindistan Ceza Yasası'nın 302. Maddesi uyarınca kimliği belirsiz kişilere karşı cinayet suçundan FIR kaydı yaptırdıktan sonra, polisin yüzünün bir fotoğrafını dağıtarak ve manuel soruşturma yürüterek ölen kişinin kimliğini tespit etmeye çalıştığını söyledi.

Hindustan Times – Son dakika haberleri için en hızlı kaynağınız! Şimdi Oku.

Bölge Memuru (CO), Naugawa, Anjali Kataria, cesedin Salı sabahı iki çantanın üzerinde sineklerin vızıldadığı sırada Khetapur köyü yakınlarındaki ana Shavmandi Dhanura-Bijnor yolunun yaklaşık 300 metre gerisinde bazı yerel halk tarafından bulunduğunu söyledi. Olayla ilgili bilgi alan polisin olay yerinde inceleme yaptığını ve cesedin daha detaylı inceleme için morga kaldırıldığını söyledi. Olayla ilgili daha fazla soruşturmanın sürdüğünü ve olayın en kısa sürede çözülebilmesi için ölen kişinin kimliğinin belirlenmesi amacıyla çok sayıda ekibin görevlendirildiğini söyledi.

Başka bir polis yetkilisi, cesedin 20 parçaya (baş, eller, bacaklar ve gövde) bölündüğünü, hepsinin 20 parçaya kesildiğini ve çuval bezine yerleştirilmeden önce küçük plastik torbalara doldurulduğunu söyledi. Kesik izlerinin çok keskin olduğunu söyledi. Saldırganların elektrikli kesici kullanarak cesedi parçalara ayırdığı sanılıyor. Olay yerinde kan bulunmadığını, dolayısıyla kadının öldürüldüğüne ve cesedin Bijnor Yolu'ndaki çalılığa atılmadan önce başka bir yerde parçalara ayrıldığına inanıldığını söyledi. Vücudun bazı kısımlarında yapılan ilk incelemede kadının hamile olduğunun da ortaya çıktığı belirtildi.

Yerel halkın polise ceset parçalarının bir günlük gibi göründüğünü, saldırganların cesedi Pazartesi gece yarısından Salı sabah 6'ya kadar attığını, kimsenin bu çantaları çalılıklara fırlattığını görmediğini söylediğini söyledi. Olay yerinin yakınında lastik izine rastlanmadığını, dolayısıyla saldırganların çantaları oraya atmak için olay yerine gittiklerini söyledi.