Nadda Rahul'u Amethi'den ayrıldığı için eleştiriyor, Smriti için İranlıyı vuruyor

Ferhat

New member
ŞANS: BJP başkanı JP Nadda, Amethi'de kampanya yürüttü ve burada Kongre lideri Rahul Gandhi'yi 2019'daki yenilgisinin ardından önce Wayanad'dan, şimdi de Rae Bareli'den seçim bölgesinden “kaçmakla” suçladı.


Bharatiya Janata Partisi (BJP) ulusal başkanı JP Nadda ve Amethi seçim bölgesinden parti adayı Smriti Irani, Salı günü Amethi'de Lok Sabha seçimleri için halka açık bir toplantı sırasında zafer işaretleri gösteriyor. (ANI)

Salı günü Ramlila'daki Amethi sahasında halka açık bir toplantıda konuşan Nadda, “Bu, 2019'da Amethi'den Wayanad'a kaçan ve şimdi Amethi'den ayrılıp Rae Bareli'ye yerleşmeye karar veren liderin siyasi karakterini gösteriyor” dedi.

Yalnızca HT Uygulamasından en son Hindistan Genel Seçim haberlerine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin! Şimdi İndirin!

İnsanları, Rahul Gandhi'yi 2019'da Amethi'den mağlup eden ve şimdi bu kez Gandhi ailesine sadık KL Sharma'ya karşı yeniden yarışan Birlik Bakanı Smriti Irani'ye oy vermeye çağıran Nadda, BJP kadrolarına da mesajını Rae Bareli'ye iletmeleri için çağrıda bulundu. onları ifşa etmek için “Rahul.

“Senin olamayacak birinin Rae Bareli ile birlikte olması pek beklenemez. Lütfen mesajımı Rae Bareli halkına iletin,” diyen Nadda, “Gandhi ailesini” seçimleri kazanmak için Amethi'yi kullanmak ve zaferden sonra ortadan kaybolmakla suçladı. Etkinliğin sonuna doğru başka bir yerde kampanya yürüten Smriti Irani de Nadda'nın toplantısına katıldı.

“Daha önce Nehru ve Indira adlı adayları seçimleri kazandı ve Delhi'deki AC odalarına taşındı. Durum böyle değil miydi? Gandhi ailesi buradan pek çok kez kazandı ve yine de elektriği ve yolu olmayan düzinelerce köy vardı ama utanmaz politikacılar geri adım atmadı. Modi'nin vizyonu ve Smriti'nin kararlılığı sayesinde Amethi artık gelişiyor. Bu gelişim yolculuğunun devam etmesi gerekiyor” dedi.

“2019'da Wayanad'a ve şimdi de Rae Bareli'ye kaçan eski milletvekilinizin aksine, adayınız Smriti Irani'nin kaderinizi geliştirmek için çok çalıştığı için şanslısınız. Bu bir liderin karakterini ve politikalarını gösterir. İzleyicilerle etkileşimde bulunurken böyle liderler istiyor musunuz?

“Modi'nin yalnızca ailesini ve yolsuzluğu önemseyen bir ittifaka karşı olduğu açık. Modi yolsuzluğun ortadan kaldırılmasını söylerken, onlar yolsuzluğun kurtarılmasını savunuyorlar. Kongre yolsuzlukla eş anlamlıdır ve Rahul Gandhi'den Sonia Gandhi, Chidambaram, Lalu Yadav, Arvind Kejriwal, Manish Sisodia, Satyendra Jain ve K Kavitha'ya kadar birçok muhalefet lideri ya hapiste ya da kefaletle serbest bırakıldı. “dedi.

“Bu günlerde Rahul Gandhi, BJP'yi kota seyreltmesi nedeniyle kınamak için Anayasa'nın bir kopyasını kullanıyor. Gerçek şu ki Modi, Kongre'nin Andhra Pradesh ve Karnataka'daki OBC kotasını Müslümanlar lehine sulandırmaya yönelik çabalarının aksine, Anayasaya herhangi bir müdahale yapılmayacağını garanti etti” diye ekledi.

Başbakan Narendra Modi döneminde ülkede bir “kalkınma kültürü ve politikasının” başladığını söyledi.

“Başarılarımızı her zaman halka sunduk ve herkese yardım etmeyi, kimseyi yatıştırmayı amaçlayan bir politika izledik. Kovid-19 salgınının ardından Avrupa, ABD ve Rusya ekonomileri sarsılırken Hindistan dünyanın 11'inci büyük ekonomisinden beşinci sıraya yükseldi. “Önümüzdeki beş yıl içinde Hindistan üçüncü büyük küresel ekonomi haline gelecek” dedi.

“Hindistan artık insanlık için ucuz ve etkili ilaçlar üreten dünyanın eczanesidir. Bunun bir örneği de Kovid-19 aşılarıydı. Jawaharlal Nehru, Indira Gandhi ve Sonia Gandhi döneminde başkalarına bağımlı bir Hindistan'dan, Başbakan Narendra Modi yönetimindeki kendine güvenen bir ülkeye kadar ülke, antik çağlardan bu yana uzun bir yol kat etti.” dedi.

“Ücretsiz tayın ve Modi'nin liderliği 25 milyon Hintlinin yoksulluktan kurtulmasına yardımcı oldu. 1993 yılında MLA olduğumda, blok geliştirme memurum bana iki Indira Awaas Yojana evinin onaylandığını bildirdi ve bunları kime tahsis etmem gerektiği konusunda onayımı istedi. Şu anda Modi yönetimi altında dört milyon ev inşa edildi ve her panchayat'a en az 40 ev veriliyor. 2024'teki zaferden sonra yoksullar için 3 milyon ev daha inşa edilecek. Modi'nin planı önümüzdeki beş yıl boyunca güneş enerjisini kullanarak elektrik faturalarınızı azaltmak. Jal Jeevan Misyonu 11 milyon kişiye hizmet verdi; bunların 2 milyonu UP'den yararlanıyor ve bu türden 3 lakh ev yalnızca Amethi'de bulunuyor. Yaklaşık 10 yıl önce Amethi'de neredeyse hiç düzgün yol yoktu, bugün bir yol ve köprü ağı var” dedi.