Haydarabad'da kadına 15'ten fazla köpek saldırdı | Video

Ferhat

New member
ANI haber ajansının paylaştığı bir Haber, Pazar günü Haydarabad'da bir kadının sabah yürüyüşünde 15 ila 20 köpeğin saldırısına uğradığını gösteriyor. Rajeshwari hafif yaralandı.

“Eğer benim bölgemden bir çocuk olsaydı köpekler onu mutlaka öldürürdü. Evimde iki köpeğim var ve bu yüzden köpeklerle başa çıkabiliyorum” dedi Rajeshwari ANI'ye.

“3. ve 4. blokların arasında yürürken iki köpek vardı. Onu gördüm ve uzaklaştım. Ama köpeklerden biri havladı ve diğerleri bana saldırmaya başladı. Beni yakaladıklarında onları korkutmaya çalıştım. Düştüm ve köpekler bana saldırmaya başladı” dedi Rajeshwari ajansa.

Artık kriketteki en sevdiğiniz maçı izleyebilirsiniz. Her zaman ve her yerde. Nasıl olduğunu öğrenin

Şöyle ekledi: “Eğer benim bölgemden bir çocuk olsaydı köpekler onu kesinlikle öldürürdü. ANI, evde iki köpeğim var ve bu nedenle köpeklere bakabiliyorum” dedi.

HT'nin haberine göre, bir aydan fazla bir süre önce Telangana Vikarabad'da başıboş bir köpek beş aylık bir bebeği öldürdü.

Köpek, mağdurun uyurken evine girerek, vücudunun belirli yerlerini yiyerek vücudunun çeşitli yerlerine zarar vermesine neden oldu.

Mart ayında, merkezi hükümet birçok eyaletten aralarında pit bull terrier, Amerikan bulldog, Rottweiler ve mastifflerin de bulunduğu 23 yabani köpek türünün satışını ve üremesini yasaklamasını talep etti.

HT'nin haberine göre, Sağlık ve Aile Refahı Bakanlığı'nın Aralık 2023'te yayınladığı rapora göre, köpek ısırıklarının sayısı 2022-23'te bir önceki yıla göre %26,5 arttı.

Mayıs 2024'ün başlarında, Noida'da genç bir kızın asansörde bir köpeğin saldırısına uğradığı bir Haber internette yayıldı. Videoda kız, bir sitenin asansöründe köpek tarafından kolundan ısırılıyor.

Mayıs ayında Uttar Pradesh'in Ghaziabad kentinde başka bir kız bisiklete binerken bir köpeğin saldırısına uğradı. HT'nin haberine göre bir Alman Çoban köpeği, sahibi tasmasını tutarken kıza saldırdı.

(ANI, HT'den gelen girdilerle)