Bengaluru Milyoner, yönetici asistan için iş direği ile kaşları yükseltiyor: 'Aileye Endişeli Yardım' | Dağıtım

Ferhat

New member
Bengaluru merkezli Wingify'ın kurucusu Paras Chopra, takvimini yöneten, seyahat hazırlıklarını karşılayan ve gerekirse aile işlemine yardımcı olabilecek bir asistan arıyor. Çevrimiçi kaşları çevrimiçi olarak yetiştiren bir işte, Chopra, yönetici asistanının potansiyel göstermeleri halinde zamanla genel müdürüne terfi edebileceğini söyledi. Arabası olmayan girişimci de adaylardan ayrıntılı başvuru formunda bir araç olup olmadıklarını söylemelerini istedi.

Bir yönetici asistanı için Bengaluru adamının iş görevi X hakkında bir tartışmayı tetikledi.

“Bangalore'de bir yönetici asistanı kurdum!” Paras Chopra'yı X'e koydu. Son zamanlarda haberlerde bulundu çünkü başlangıç için Wingify'da çoğunluk hissesi satmıştı, özel sermaye şirketi Everstone'a yaklaşık 200 milyon ABD doları için.

Başvuru formu

Chopra, ilgili adayların bir başvuru formu kullanarak işe başvurabileceğini söyledi. Form, bir iş tanımı ve kaşları X'e yükselten bazı sorular içeriyordu.

Bir yandan Chopra, seçilen adayın aile işlemeye nüfuz etmesi gerekebileceğini söyledi. Öte yandan, adaylara yapılan sorular Bengaluru'daki ayakları destekleyecek bir aracı olup olmadıkları hakkında sorular içeriyordu.

“Bir yönetici asistanı kiralıyorum. Bu rolde, aramalar kurmaya, takvimimi yönetmeye, yönetmeye, seyahat ve etkinlik anlaşmaları yapmak ve aile hatalarına yardımcı olmaya yardımcı olursunuz. Potansiyel gösterirseniz, zamanla onları stratejik projelere dahil etmeye başlayacağım bir personel şefi olabilirsiniz ”diye yazdı.

Ne tür bir aile endişeleri söz konusu olduğunu açıklığa kavuşturmak istendiğinde, Chopra şunları söyledi: “Söyle, yapılan ev için bir iç tasarımcı seçmenize yardımcı olun ve inşaat kontrol edin. Ya da bir doğum günü partisi planlamaya yardım edin! “

Formu dolduran adaylara sorulan ilk şeylerden biri: “Bangalore'deki ayak işlerine yardımcı olacak bir aracınız var mı?”

Tepkiler

İşe alım görevi, bazılarının kişisel bir sekreter için iş tanımına bakıldığını söyledi.

X User Manohar, “Bu daha çok kişisel sekreter iş profiline benziyor, çünkü başlangıçtaki CEO/Direktörler Ofisi'nde yöneticinin asistanı, istikrarlı unvanın başından çok farklı ve daha yakın görünüyor.” Dedi.

“Bu rol bir personel şefine büyüyebilir, ancak sorduğunuz deneyim bir PA'ya benziyor mu?” Başka sordu.

“Aile İşi? Bir EA veya Hizmetçi mi – ne arıyorsunuz? “Bir X kullanıcısı kurucuya sordu.

(Ayrıca okuyun: Yeni şekillenen Hintli milyoner, başlangıçta 200 milyon dolara satış yaptıktan sonra hayatının nasıl değiştiğini ortaya koyuyor))