Anant Ambani'nin düğünü öncesinde bugün Mumbai'de turuncu kırmızı alarm, yoğun ve çok şiddetli yağmur tahmini | Trend olan

Ferhat

New member
Meteoroloji departmanı Mumbai için Cuma ve Cumartesi günü şiddetli ila çok şiddetli yağmur olacağını belirten turuncu bir uyarı yayınladı. Hindistan Meteoroloji Dairesi'nin (IMD) şiddetli sağanak yağış tahmini, Anant Ambani ve Radhika Merchant'ın üç günlük gösterişli bir kutlamayla evlenmeye hazırlandığı hafta sonu geliyor.

Anant Ambani ve Radhika Tüccar Düğünü: Radhika ve Anant çocukluktan beri sevgililer ve yıllardır birbirleriyle çıkıyorlar.

Aşırı kötü hava koşullarında turuncu alarm verilir. Demiryolu, karayolu ve havayolu taşımacılığını etkiler.

Ünlülerin dört ay süren düğün öncesi kutlamalarının ardından Anant Ambani ve Radhika Merchant, Cuma akşamı Mumbai'deki Bandra Kurla Kompleksi'ndeki (BKC) Jio Dünya Kongre Merkezi'nde evlenecek. Düğünün ardından Ambaniler önümüzdeki üç gün boyunca resepsiyonlara ev sahipliği yapacak.

Anant Ambani, Reliance Industries Yönetim Kurulu Başkanı Mukesh Ambani ve Nita Ambani'nin küçük oğludur.

Bölgedeki yoğun trafik kısıtlamaları nedeniyle BKC'de faaliyet gösteren birçok şirket, çalışanlarından 15 Temmuz'a kadar evden çalışmalarını istedi.

Yıldızlarla dolu bir galaksi Ambaniler için hazır

Düğüne katılan VIP'ler ve uluslararası ünlüler arasında Kim Kardashian ve kız kardeşi Khloe Kardashian, eski İngiltere Başbakanları Boris Johnson ve Tony Blair, fütürist Peter Diamandis, sanatçı Jeff Koons, kişisel gelişim koçu Jay Shetty, eski ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ve eski ABD Dışişleri Bakanı John Kerry yer alıyor. Kaynaklar, Kanada Başbakanı Stephen Harper'ın söyledi. Bu konukların yanı sıra Bollywood'un yıldız yıldızları da etkinlikte yer alacak.

(Ayrıca Okuyun: 'Kim, Kim, Mumbai'ye hoş geldiniz': Kardashians, Ambani'nin düğününde paparazzilerden sıcak bir karşılama alıyor)

İş dünyasından konuklar arasında HSBC Holdings plc Yönetim Kurulu Başkanı Mark Tucker, Samsung Electronics Yönetim Kurulu Başkanı Jay Lee, Saudi Aramco CEO'su Amin Nasser, BP Yönetim Kurulu Başkanı Murray Auchincloss, ilaç devi GSK Plc'den Emma Walmsley, Lockheed'den Jim Taiclet yer alıyor. Martin ve FIFA Başkanı Gianni Infantino.

Büyük gün öncesi çok sayıda kutlama

Mukesh ve Nita Ambani, büyük Hint düğününe giden günlerde Mumbai'de bir dizi etkinliğe ev sahipliği yaptı. Geçen hafta pop ikonu Justin Bieber sangeet'te sahne aldı. Geçen hafta Mosalu ve Mameru gibi Haldi, Mehendi ve Gujarati törenlerine tanık olduk.

Gelin Radhika Merchant, işadamı Viren Merchant ve Shaila Merchant'ın kızıdır. Anant Ambani ve Radhika Merchant'ın uzun süredir çıktıkları bildirildi.